home / blog / podcasts / notes / photos / about / more

20180530 102610

For all the time since I moved to varberg in 2005 there was a big wooden roof above the track-side platforms. This roof protected everyone from rain, snow, harsh sun and so on, especially when the train was late and you couldn't count on it that you'd be fast enough to run from the building when you saw the train. But since then the wooden structure got old and dangerous, so they replaced it with those glass walls which do nothing against rain, snow or sun.

Published by
Camera model
SM-G950F
EXIF date
Size
4032x1960
Exposure time
1/2256
Aperture
ƒ/1.7
Focal length
4 mm
Geo coordinates
Cache?size=640x480&url=http%3a%2f%2fstaticmap.openstreetmap.de%2fstaticmap.php%3fcenter%3d57.10944444444444%2c12.248055555555556%26zoom%3d7%26size%3d640x480%26markers%3d57.10944444444444%2c12

Show raw EXIF

4 Replies

,

Det verkar inte haft med pengar att göra men i stället med att fasta installationer maste ha en viss avstånd från spåret. https://www.pressreader.com/sweden/hallands-nyheter/20180517/281638190855101 Det är ett tydlig tecken på det gammla "Jag gör bara mitt jobb" oavsätt om det är rimligt eller inte. Hade man försökt fixa det gamla taket istället då kunde man gått rund de bestämmelser.

Have you written a response? Let me know the URL:

There's also indie comments (webmentions) support.